Altcoin-prissæsonen begynder snart!

Feriesæsonen bringer noget kryptomagi, da Bitcoin-dominans historisk har tendens til at falde på denne tid af året, hvilket resulterer i, at altcoins bevæger sig op i værdi.

Altcoin-prissæsonen begynder snart!

Bitcoin har brudt alle modstande, og dets dominans fortsætter med at skalere op. Efter at BTC har taget en så massiv rally, følger altcoins generelt en lignende prishandling, når BTCs dominans begynder at falde.

Hvornår begynder den næste altcoin-prissæson? Svaret er: SNART! Lad os se på de foregående par år for at forstå dette yderligere.

Historisk har vi set, at BTC- dominans begynder at falde fra november og gør lavere nedture i de efterfølgende uger til januar-februar. Dette falder sammen med en stigning i prisen på alle større altcoins. Overskuddet opnået af investorer fra BTC-længsler bruges til at forlænge mange større altcoins, og vi ser, at alts giver meget højere relative gevinster end BTC.

Vi har allerede set en massiv stigning i Bitcoin siden de sidste tre uger. Det er bare et spørgsmål om tid, indtil vi begynder at se BTC-dominans, hvilket skaber lavere nedture og starten på den næste altcoin-prissæson.

BTC-dominans påvirker altcoin-prisen

Når BTC.D falder fra modstanden på 66 eller 71, skal vi begynde at se alts stige. Bedste tilfælde for alts ville være, at BTC.D falder under 54.